Bisnes Ebook RM20K Sebulan

Terasa kos sara hidup semakin meningkat? Anda WAJIB mencari cara untuk mulakan bisnes online di rumah dengan segera!!

Pernah berimpian untuk nak kaya, dan berjaya dan hidup bebas bersama keluarga tersayang?

...Namun, disebalik niat murni anda tersebut, impian ini masih belum dapat digenggam?
"…Semua yang aku cuba buat GAGAL. Padahal ada je orang lain berjaya. Apa yang aku buat silap?"

Kami ada jawapannya!

Untuk menjayakan sesuatu bisnes online, anda perlu ada 3P. 

Apa itu 3P?

P – Produk

P yang pertama semestinya adalah produk atau perkhidmatan yang kita nak jual.

Kalau takde produk, macam mana nak buat bisnes kan?

P – Platform

Bila anda dah tentukan apa produk atau perkhidmatan yang anda nak jual, tibalah masa untuk anda pilih apa platform yang anda nak guna.

Contoh platform (ataupun bahasa lain – saluran pemasaran) adalah:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Blog
  • Email
  • Minisite
  • Dan banyak lagi…

P – Pemasaran

Produk dah ada… Platform pun kita dah pilih. Sekarang masanya untuk kita mula mempromosikan produk kita.

Setiap platform ada teknik promosi yang tersendiri.

Cara promosi di Facebook, tak sama dengan cara di Google.

Kalau guna Blog, lagilah berbeza berbanding dengan media sosial....

Sekarang kami ada satu bisnes model yang tolong anda selesaikan 3P ini.

BISNES MENJUAL E-BOOK !!

P – Produk

TAHUKAH ANDA , bisnes online yang NO 1 menguntungkan di seluruh dunia adalah melalui PENJUALAN E-book pelbagai tajuk.

Anda tidak perlu ada kemahiran menulis ebook untuk melakukan bisnes ini. Kami akan menyediakan koleksi 3 JUTA ebook yang ada PLR untuk anda jual. 3,000,000 BUAH EBOOK!!!

Jadi apa maksud PLR?

Dengan produk PLR ini anda diberikan kebenaran untuk mengubahsuai kandungan produk, tajuk, grafik dan apa sahaja yang diletakkan dalam lesen yang dibekalkan. Melalui produk PLR ini juga anda boleh menjadikan produk tersebut sebagai hak milik anda dan meletakkan anda sebagai penulisnya.

P – Platform

Platform juga kami akan sediakan untuk anda. Kami akan bagi satu laman jualan Ebook untuk anda. Pembeli akan terus melakukan tempahan ebook melalui anda. Dan bayaran untuk ebook akan terus masuk ke dalam akaun anda sendiri. Tidak melibatkan orang lain. Laman ini 100% milik anda. Server untuk host laman ini juga kami sediakan secara PERCUMA untuk anda. Anda menjadi BOSS untuk platform ini.

P – Pemasaran

Kami akan memberi anda sebuah ebook yang kami karang sendiri untuk mengajar anda cara untuk melakukan pemasaran di Google Ads dan Facebook Ads. Kedua-dua laman web ini telah menguasai lebih daripada 90% online advertising di seluruh dunia dan kami akan memberi RESEPI untuk pemasaran di kedua-dua gergasi laman web ini. Anda tidak perlu risau untuk mencari pembeli untuk ebook anda.


JUAL SEMULA KOLEKSI EBOOK PLR INI DENGAN HARGA YANG ANDA TETAPKAN SENDIRI TANPA PERLU BERKONGSI KEUNTUNGAN DENGAN SAYA WALAU SATU SEN PUN!

ANDA BOLEH LIHAT SENDIRI KOLEKSI EBOOK PLR YANG BAKAL ANDA MILIKI SEBENTAR NANTI

Terdapat jutaan artikel dan ratusan ribu ebook dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Setiap artikel dan ebook ini anda boleh claim sebagai pemilik asal tanpa was-was.

KOLEKSI EBOOK PLR PELBAGAI NICHE UNTUK KEGUNAAN SENDIRI ATAU DIJUAL SEMULA!

Ebook video marketing, health n fitness, cara buat website, facebook ads, weight loss, fishing n camping, teknik beriklan yang efektif, penulisan artikel, cooking recipes, asas perniagaan internet dan banyak lagi...!

KALAU SEBUAH EBOOK ANDA JUAL DENGAN HARGA RM50, CUBA KIRA KEUNTUNGAN YANG BAKAL ANDA DAPAT??

Sila tekan link di bawah untuk lihat contoh Laman Jualan Ebook yang anda bakal terima setelah berjaya join business ini. Laman ini akan 100% jadi milik anda dan akan customize dengan email, nombor telefon dan nombor akaun anda. Dan anda juga boleh menetapkan berapa harga jualan untuk koleksi ebook tersebut. Server untuk host laman ini kami juga sediakan secara PERCUMA kepada anda! 

Dalam pendek kata, kami sediakan semuanya dari A-Z.

  • Kami bekalkan Anda ebook
  • Kami setup kan kedai (laman jualan)
  • Kami ajar anda cara mendapat pelanggan

Dan paling best, 100% keuntungan milik Anda!

ANDA TIDAK PERLU TAHU MENULIS ATAU BUAT LAMAN WEB. ANDA CUMA PERLU IKUT CARA PENGIKLANAN KAMI DAN MEMPUNYAI KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA!!

Anda cuma perlu SIGN UP sekali dan koleksi ebook ini boleh dijual berulang-ulang kali! Satu kali bayaran SAHAJA tanpa bayaran ulangan!

Kami telah menyusun semula koleksi Ebook ini kepada puluhan topik yang HOT SELLING kepada anda. Anda mungkin ragu-ragu benarkah koleksi Ebook ini boleh mendapat sambutan dari pelanggan? Tak perlu tanya orang lain! Tanya anda sendiri! Adakah beribu-ribu topik di bawah ini nampak menarik dan berbaloi untuk anda? 

1100 pcs Weight Loss PLR articles

7700 pcs Recipes, Cooking and Food PLR Articles

45000 pcs Health Fitness PLR Articles

900 pcs Astrology, Feng Shui, Spells and Spirituality PLR Articles

15000 pcs Affiliates, SEO, PPC, Internet Business PLR Articles

100 pcs Marketing MRR PLR eBooks collection

4500 pcs Home Based Business PLR Articles

5200 pcs Diabetes, obesity, diet and weight loss PLR Articles

2000 pcs Forex, Stocks and Investing PLR articles

35000 pcs Business, Entrepreneurship and Investment PLR Articles

1500 pcs Hair Loss, Hair Transplantation and Hair Repair PLR Articles

2100 pcs Food and Beverage PLR articles

2600 pcs Gardening and Landscaping PLR Articles

27000 pcs Computers, Electronics, Technology, Software PLR articles

4100 pcs Home Improvement Interior Design PLR Articles

2400 pcs Real Estate PLR articles

2300 pcs Yoga, Meditation, Chakra and Spirituality PLR Articles

21 pcs eBooks on Parenting, Baby Care, Kids, Pregnancy

5700 pcs Self Development PLR articles

DAN BANYAK LAGI.... 3 JUTA koleksi ebooks ini milik anda!

Anda hanya perlu fokus kepada buat iklan yang berkesan untuk tarik lebih ramai pelanggan. Kami akan beri satu ebook panduan lengkap berkenaan setting Google Ads dan Facebook Ads kepada anda. Ebook adalah dalam Bahasa Melayu dan lengkap dengan step bergambar untuk MELETUPKAN JUALAN ANDA.

Cuba lihat screenshot TRANSAKSI MAYBANK2U dari salah seorang ahli yang telah berjaya menyertai Bisnes Menjual Ebook ini. Tiada limit berapa yang anda boleh buat melalui Bisnes ini. Berapa anda nak untung bergantung kepada keinginan anda sendiri!

INGAT! Anda TIDAK PERLU membuat website jualan sendiri. Kami akan sediakan website jualan untuk anda. Dan laman ini siap upload ke server!

Anda hanya perlu ada

  • Kemahiran asas komputer seperti menyemak email, reply whatsapp.
  • Ada akaun whatsapp, facebook dan gmail.
  • Ada akaun bank tempatan untuk terima bayaran dari pelanggan.
  • Tahu menyemak slip bank in yang pelanggan email/whatsapp kepada anda secara online (pakai handphone atau pc).
  • Ada pc atau laptop, ataupun anda boleh buat setting iklan di cyber cafe sekiranya tiada pc/laptop di rumah. Untuk reply email atau whatsapp anda boleh guna handphone sahaja.
  • Keinginan untuk bekerja di rumah sahaja.

Peluang BISNES EBOOK ini terbuka kepada sesiapa sahaja.

  • Pekerja kerajaan,
  • Pekerja swasta,
  • Penganggur,
  • Pelajar,
  • Suri rumahtangga,
  • Polis dan tentera bersara,
  • Peniaga,
  • Petani,

Semuanya adalah digalakkan menyertai. Yang penting anda mempunyai keinginan untuk mencari duit yang lebih di keselesaan rumah anda sendiri. Anda hanya perlu email atau whatsapp Ebook yang pelanggan anda tempah kepada mereka. Tidak melibatkan pos!

INGAT! Anda bukan bekerja dengan orang lain.
Anda adalah TAUKE sendiri

Kurang Yakin Dan Takut Tertipu? Baca Testimoni Ni

"Saya dan isteri sudah bersara & baru sahaja berjinak dlm biz online. Bisnes model ini cukup senang bagi yang mentah macam kami. Boleh buat untung & tak perlu pening nak buat website sendiri. Baru start 3 hari, sudah 12 jualan. Kami puas hati sgt-sgt"

Encik Mokhtar Ahmad

Putrajaya

"Biz module ini yg paling mantap sy pernah temui.. dlm byk2 byk produk yg sy pernah jual di online, biz ini paling senang diuruskan.. sy cuma iklankan di Fb & pertanyaan masuk non-stop! Alhamdullilah dapat 6 sales hari ini & ada lagi yang janji nak bank in"

Puan Hanifah Jaffar

Penang

Salam, just nak share. Sy student UITM. Dah lama niat sy nak jual ebook, tapi takde modal utk upah programmer buat laman jualan. Kat sini memang best sgt2 ,dapat supply ebook byk2 & dapat sekali website sendiri. I dah ajak adik I join sekali

Qaseh Qristiana

Kuching

“ I memang skeptical bila memilih produk utk dijual, itu prinsip sy sebagai seller. Jadi I filter betul2 sebelum join dan komen saya, memang kemas dan padu isi kandungan ebook di dlm ini. Tidak menghampakan, PASS!”

Tengku Muhiddin

Kuala Lumpur

‘Suami saya terkejut bila dia semak akaun saya. Sebelum ini keluarga kami bergantung sepenuhnya pada pendapatan suami, sedih juga tgk dia penat.. I dapat 2 jualan hari-1, 0 hari ke-2, dan hari ni dapat 9, yeah! Barangkali cust tunggu keluar gaji’

Aisyah Marzuki

Perak

‘Kat sini memang 1-stop solution bagi saya. Semuanya disediakan dari A-Z. Cuma perlu ikut steps mudah sahaja. Dah la murah, 1 kali bayar sahaja. Tak macam pakej lain yg caj renewal fee ntah apa-apa.’

Norashikin Nurasya

Cyberjaya

‘Mak i tak percaya bila dapat tahu i berniaga. apatah lagi biz ebook. ya lah.. i takde bakat menulis, dulu time sekolah karangan pun kdg-kdg tak pass. ni sekrg i berniaga ebook pula, siap ada website sendiri. terasa macam usahawan. syok’

Mohd Faisal

Kedah

‘Honest I bagitau, I sendiri ada jual ebook dan I join juga bisnes ini. Sebab koleksi ebook yang diterima memang genuine ada berpuluh-puluh ribu berbaloi sgt2. I tak perlu perah idea nak tulis sendiri, ni memang bab paling tension bila takde idea’

Adam Zainuddin

Kuala Lumpur

“Alhamdulillah, saya dapat balik modal dlm masa 1 minggu, saya tak markup tinggi. Jual kuantiti la. Bagi saya dah kira cepat sebab dulu jadi stokis lagi mengambil masa”

Nor Syahira Anuar

Johor

‘Yang paling best saya suka pasal bisnes ni, I tak perlu share profit dgn siapa2. Cuma keluar 1 kali modal pastu untung 100% masuk poket. best giler!’

Tuan Ariffin Musa

Selangor

KELEBIHAN BISNES MODEL SUCCESS EBOOK VENTURE (SEV)
vs
BISNES KONVENSIONAL

(berniaga makanan ,produk kecantikan etc..)

BISNES mODEL SEV

BISNES KONVENSIONAL

KOS MEMULAKAN BISNES

Satu kali bayaran sahaja tanpa bayaran ulangan

Ratusan ke ribuan ringgit, terpulang jenis produk

RISIKO KERUGIAN

--TIADA--

Ada tempoh tamat/ kesegaran. Perlu dibuang kalau tak habis dijual

KOS BERULANG

--TIADA--

Perlu membeli semula bahan/ stok untuk dijual semula

KEMAHIRAN/ SKILL

--TIDAK PERLU—
semua kami sediakan

WAJIB! kalau tak bisnes tak bertahan lama..

WAKTU PERNIAGAAN

24 JAM
Laman jualan anda sentiasa aktif untuk dikunjungi walaupun pada ketika anda sedang tidur.

TERHAD

KEBEBASAN

Semuanya diuruskan dari handphone anda, tak kisah bila & dimana anda berada

TERHAD

BISNES mODEL SEV

BISNES KONVENSIONAL

KOS MEMULAKAN BISNES

Satu kali bayaran sahaja tanpa bayaran ulangan

Ratusan ke ribuan ringgit, terpulang jenis produk

RISIKO KERUGIAN

--TIADA--

Ada tempoh tamat/ kesegaran. Perlu dibuang kalau tak habis dijual

KOS BERULANG

--TIADA--

Perlu membeli semula bahan/ stok untuk dijual semula

KEMAHIRAN/ SKILL

--TIDAK PERLU—
semua kami sediakan

WAJIB! kalau tak bisnes tak bertahan lama..

WAKTU PERNIAGAAN

24 JAM
Laman jualan anda sentiasa aktif untuk dikunjungi walaupun pada ketika anda sedang tidur.

TERHAD

KEBEBASAN

Semuanya diuruskan dari handphone anda, tak kisah bila & dimana anda berada

TERHAD

BERAPA PULANGAN PELABURAN ANDA? CUBA KIRA...

Jika 1 koleksi ebook dijual RM50, satu hari anda berjaya jual 15 ebook.
15 ebook X RM50 = RM750 sehari! Satu bulan RM22,500 anda dapat!

Bisnes Ebook SEV meyakinkan anda. Menjana pendapatan RM20K sebulan!

BERAPA KOS PELABURAN ANDA? CUBA KIRA...

  • 1 Ebook Bernilai RM1
  • Kat Sini Anda Dapat Lebih 3,000,000 Ebook
  • 3,000,000 Ebook X RM1 = RM3,000,000

NO! INI BUKAN KOS PELABURAN ANDA!

RM3,000,000
RM30,000
RM3,000

PELABURAN ANDA UNTUK BISNES EBOOK MENGUNTUNGKAN INI CUMA RM199 SEKALI SAHAJA! TANPA BAYARAN ULANGAN

Beli Sebelum Harga Naik Ke RM499

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Harga yang ditawarkan ini tidak kekal lama. Bertindak segera!

FULL PAKEJ PROMOSI @ RM199 SEKARANG!!

Imbas Semula Apa Yang Anda Dapat:

ITEM

MINIMUM VALUE

3,000,000 Ebook +

RM30,000

Website 100% milik anda siap upload ke server +

RM3,500

Ebook Marketing Google, FB Ads khas untuk Bisnes Ebook ini

RM300

MASA KERJA

MINIMA 500 JAM

MASA PENYELIDIKAN

MINIMA 300 JAM

USAHA

TIDAK TERNILAI!

JUMLAH VALUE YANG ANDA TERIMA

RM33,800++

ITEM

MINIMUM VALUE

3,000,000 Ebook +

RM30,000

Website 100% milik anda siap upload ke server +

RM3,500

Ebook Marketing Google, FB Ads khas untuk Bisnes Ebook ini

RM300

MASA KERJA

MINIMA 500 JAM

MASA PENYELIDIKAN

MINIMA 300 JAM

USAHA

TIDAK TERNILAI!

JUMLAH VALUE YANG ANDA TERIMA

RM33,800++

Sebaik sahaja anda membuat tempahan, anda akan diberikan laman web anda sendiri. Anda juga dibekalkan dengan teknik-teknik pengiklanan, intipati ilmu pemasaran atas talian yang menjamin kejayaan anda. Anda cuma perlu ikut step yang ditunjukkan dalam Ebook Marketing Google, FB Ads dan insyaallah anda akan sibuk mengira keuntungan anda dengan gembiranya. Semua hasil jualan akan terus masuk ke bank akaun anda sendiri. Keuntungan 100% milik ANDA! Langsung tidak perlu bimbang ‘Bagaimana aku harus bermula, dimana...’

KAMI PAYUNGKAN ANDA!

FULL PAKEJ PROMOSI @ RM199 SEKARANG!!

Beli Sebelum Harga Naik Ke RM499

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Bisnes Ebook ini 100% HALAL dan menurut segala Hukum Syarak dan memenuhi segala keperluan perundangan negara Malaysia. 

Success Ebook Venture (UT0037194-P) adalah syarikat berlesen yang didaftarkan dan iktirafkan oleh pihak Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan Bank Negara Malaysia!

Copyright SUCCESS EBOOK VENTURE UT0037194-P © All rights reserved